4 december, 2023
Det gammelmodiga sättet att skriva var med penna och papper. Nuförtiden förmedlar vi våra tankar på olika bloggar.

Bloggtoppen vecka 3 – 2019

Varje vecka går Spara och Placera igenom blogosfären bland ekonomi- och finansbloggar och plockar fram veckans godbitar. Denna vecka har vi hittat en handfull bloggar som på ena sättet eller det andra fått oss att tänka till.

Stopp och belägg!

Fondanalys.se drog igång veckans skörd när han(?) eller (hon(?) eller hen(?) eller kollektivet(??)… äsch. Fondanalys drog igång veckans skörd när vederbörande beskrev framgången med spelpaus.se och lanserade förslaget groggpaus.nu!

Fondanalys.se om stoppförslag

En kladdig idé

Gustavs aktieblogg är också en gammal bekanting som nu klurat ut en investering som når många sektorer och fångar ett lands BNP-tillväxt. Banker? Nej, kladdigare än så!

.http://gustavsaktieblogg.blogspot.com/2019/01/tejp-istallet-for-banker.html

Mystery Shopping

Herr ”Ibland Gör Man Rätt” är däremot en ny bekantskap beskriver hur han utför två ”Mystery Shopping-uppdrag” samtidigt. Frugan gillar att shoppa, jag kanske ska signa upp henne på sådant. Risken är dock att hon handlar för mer än lönen…

.https://iblandgormanratt.blogspot.com/2019/01/herr-igmr-hackar-mysteryshoppingen.html

Minimalism deluxe

Besser driver en blogg som väl kan vara ett under av minimalism. Inte en bild så långt ögat når, inte en tanke på SEO, inte en tanke på att göra den intressant för Google. Innehållet däremot är hyperintressant. Senast skrev han om Falska bolag. Rekommenderad läsning för alla investerare för att undvika skräpbolag!

.https://besser1.wordpress.com/2019/01/18/falska-bolag/

 

Är det din blogg vi tipsat om? Vill du få din blogg länkad under tipset i stället för en textlänk? Vill du få både mer besökare och bättre SEO-värde? Läs då mer under Länkar!