4 december, 2023
Håll hårt i plånboken

Bloggtoppen vecka 51

Varje vecka går Spara och Placera igenom blogosfären bland ekonomi- och finansbloggar och plockar fram veckans godbitar. Vad kommer Tomten med för smällkarameller i dag?

Rock & Roll

Gustavs Aktieblogg jämför olika investeringsstilar med olika musiksmaker på ett förtjänstfullt sätt. För att spinna vidare på hans idéer så är väl Rap & HipHop motsvarande Ödelmetaller, och Rock&Roll kanske investeringar i onoterade bolag?

.http://gustavsaktieblogg.blogspot.com/2018/12/investeringsstil-och-musiksmak.html

Mer i plånkan

Kronorna går igenom nya budgeten och listar (precis som vi gjorde tidigare i veckan) det bästa med den. Bloggaren skivar korven på ett annat sätt än vi, men slutsatsen blir densamma, mer kvar i plånboken för mer personer i samhället.

Kronorna om nya budgeten.

Onoterat deluxe

Vi gillar onoterade bolag. Vi gillar Snåljåpen. Så uppenbarligen gillar vi när snåljåpen köper onoterat! Och nu handlar det inte om en liten aktiepost – nej han går och köper hela bolaget där han sommarjobbade som liten parvel.

.http://snaljapen.se/2018/12/jag-har-kopt-ett-bolag.html

Försäkringar, försäkringar, överallt försäkringar

Fru Efficient Badass gillar inte försäkringar. Eller kanske hon gör det numera, efter att ha fått hjälp av Studenten A att tänka till lite i denna djungel

.http://efficientbadass.blogspot.com/2018/12/forsakringshelvetet.html

 

 

Är det din blogg vi tipsat om? Vill du få din blogg länkad under tipset i stället för en textlänk? Vill du få både mer besökare och bättre SEO-värde? Läs då mer under Länkar!