16 juli, 2024
Veckans vinnare

Bloggtoppen vecka 46

Varje vecka går Spara och Placera igenom blogosfären bland ekonomi- och finansbloggar och plockar fram veckans godbitar. Vi blandar högt och lågt, långt och kort, bra och dåligt – alltid med glimten i ögat!

Veckans Visionär

Onkel Tom har tröttnat på att sitta i sin lilla stuga, och funderar på att bygga på höjden! Han får väl döpa om sig till Emil, nu när han funderar på att köpa ett hyreshus i Lönneberga. Det är ett hus med fyra lägenheter, samtliga uthyrda, och prislappen ligger på 775 000 kronor. kalkylen är riktigt intressant, kan man bara sköta små reparationer själv och kanske pruta lite på priset så kan det vara en bra investering.

.http://onkeltomsstuga.se/2018/11/statusrapport-kop-av-hyreshus/

Veckans Vafan

Sparosverige tiltar ur på kundtjänst. Stackarn försöker säga upp en tjänst hos ett företag som inte ens kommunicerar med epost. Det gick inte så bra….

.http://sparosverige.blogspot.com/2018/11/kundservice-en-vagg-av-idioter.html

Veckans Vrål

Investeralitemera får sitt Mastercard kapat. Att folk inte kan hålla reda på vad som är mitt och vad som är ditt? Här är i alla fall en bra anledning att absolut inte ha något betalkort kopplat till ens lönekonto – använd ett kreditkort i stället (som du givetvis betalar av varje månad så det kostar noll i räntekostnad). Då ligger du i alla fall inte ute med några pengar i mellantiden.

.http://investeralitemera.blogspot.com/2018/11/fick-mitt-mastercard-kapat.html

Veckans Video

Sparosverige tipsar om något som kan vara den svenska tv-historiens bästa intervjuer. De två unga gossarna (uj vad länge sedan detta är) Leif GW Persson och Jonas Hallberg pratar om ”ost”(!).

.http://sparosverige.blogspot.com/2018/11/gw-det-racker-nu.html

 

Vad tycker du, har vi rätt i vårt urval? Har vi missat något? Tipsa oss gärna via kontaktformuläret.

Är det din blogg vi tipsat om? Vill du få din blogg länkad under tipset i stället för en textlänk? Vill du få både mer besökare och bättre SEO-värde? Läs då mer under Länkar !