19 juni, 2024
Bloggtoppen 2019. Mitt i prick!

Bloggtoppen vecka 1 2019

Varje vecka går Spara och Placera igenom blogosfären bland ekonomi- och finansbloggar och plockar fram veckans godbitar. Denna vecka var vi väldigt sena. Vi skyller på stormen Alfrida och att vi suttit utan ström i flera dagar! Är det sant? Nej, inte alls, men det låter bättre än att vi varit lata att skriva årets första Bloggtoppen.

I dag är det en triss i bloggare som alla varit med tidigare på Bloggtoppen! Skärpning alla andra, skriv lite mer utförligt eller roligt, så kommer ni också med.

Lafferkurvan vs Slackerkurvan

Sparo Sverige beskriver Lafflerkurvan och introducerar Slackerkurvan. Den förstnämnda är något de med politisk åskådning till vänster om Folkpartiet inte tror på. Slackerkurvan däremot… Nobelpriset nästa?

.http://sparosverige.blogspot.com/2019/01/lafferkurvan-vs-slackerkurvan.html

Konkurs för Toys R Us. Cornu lanserar nytt koncept

Cornucopia ger en gratis affärsidé till hugade entreprenörer – Föräldrafällan. Ett sätt att förhindra butiksdöden som så sakta verkar breda ut sig. Bakom humorn finns ett visst mått av sanning, hur kan man göra shoppingen mer upplevelsebetonad?

Lars Wilderäng om Föräldrafällan

Dagens Dubbel i Bloggtoppen

Per Penning knör sig in inte mindre än två gånger på veckans lista. Vi kunde inte bestämma oss om diskussionen kring hyraköpafinansiera sin bostad var veckans bästa alster, eller texten kring vad tysken skulle kalla Selbstbeobachtung väger tyngst. Juryn är fortfarande ute och kan inte bestämma sig kring detta – men vi har inte tid att vänta, så vi ger er båda två!

.https://tradevenue.se/PerPenning/hyr-din-bostad

.https://tradevenue.se/PerPenning/tyngd

 

 

Är det din blogg vi tipsat om? Vill du få din blogg länkad under tipset i stället för en textlänk? Vill du få både mer besökare och bättre SEO-värde? Läs då mer under Länkar!