4 december, 2023
Ett privatlån kan kanske användas för att lösa dyra SMS-lån och kreditkortsskulder och på så sätt få ner den månatliga räntan.

Privatlån: Topp fyra 2019

Januari sägs vara vår fattigaste månad under året. Jul och nyår har kostat mycket pengar i fester och julklappar. Många har övertrasserat kreditkorten eller tagit SMS-lån för att få det hela att gå ihop. Detta kostar dyra räntor. Bättre då att ta ett privatlån och på så sätt lösa alla extremt dyra smålån. Vi listar de fyra bästa långivarna utanför storbankerna som erbjuder privatlån.

ICA-banken

ICA Banken är en populär bank. Det har blivit allt vanligare att folk har den som huvudbank. Hos ICA-banken kan du ha ett vanligt bankkonto, olika former av sparande och som sagt även privatlån. Vidare kopplar du dina bankärenden till matinköpen, och kan på så sätt även få lite rabatt. Väljer du flera av ICA-bankens tjänster kan du alltså få en bra koll på din privatekonomi.

Bynk privatlån

Bynk utmanar storbankerna på ett intressant sätt. De försöker modernisera banktjänsterna med bland annat ett poängsystem för de som sköter sin ekonomi. Dessa poäng kan man sedan använda för att byta in mot bättre villkor, byta till betalningsfri månad eller liknande. Lånet hos Bynk amorteras med viss frihet. Du kan vid ansökningstillfället välja en amorteringstid på mellan 3 och 12 år. Amorteringstiden kan du dock ändra under under tiden du har lånet.

Svea Ekonomi ”Samla Lån”

”Samla lån” hos Svea Ekonomi är framtagen för personer som har ett antal krediter/lån som har dåliga villkor och relativt hög ränta. Svea Ekonomi hjälper då till att lösa dessa och samla dem i ett enda lån med bättre villkor. Svea Ekonomi kan inom denna låneprodukt se mellan fingrarna på betalningsanmärkningar.

Seven Day

Seven Day har relativt låg ränta än konkurrenterna. Å andra sidan godkänner de betydligt färre ansökningar en genomsnittet. Dessutom får du prisgaranti vilket kort och gott innebär att om du hittar ett lån med lägre pris hos en annan aktör kommer de att ge dig ett ännu bättre pris hos Seven Day. Detta bidrar så klart till att du kan känna dig relativt trygg att du har fått en bra ränta.

 

 

En tanke på “Privatlån: Topp fyra 2019

Kommentarer är stängda.