19 juni, 2024
care-by-volvo

Prenumerera på Volvo – ett smart sätt att spara lite pengar

Oavsett vad man tjänar och vilket behov man har av att använda pengar så är det alltid en god idé att spara på utgifterna. Däremot är det inte alltid så lätt – pengarna går ofta åt till både nödiga och onödiga saker. Mat, bostad, bil och underhåll är ofta det som drar mest. Som tur är finns det en del knep man kan använda sig av för att spara in en del, framförallt när det kommer till de fasta kostnaderna. Ett exempel är Care by Volvo.

Prenumerera på en Volvo

Om du tidigare ägt en bil är du fullt medveten om att en bil ofta kostar rätt mycket att äga. Och det oavsett om du köpt loss den eller om du leasar den. För att alla ska ha möjligheten att köra en bra, trygg och behaglig bil har Volvo släppt en ny tjänst som heter Care by Volvo.

Den tjänsten går ut på att du kan prenumerera på ett ”bilabonnemang” hos Volvo, precis som att du prenumererar på ett mobilabonnemang eller en streamingtjänst bara med skillnaden att du får tillgång till en bil. Trots att du inte köper eller äger bilen så erbjuder denna tjänst dig att köra som en egen bil samtidigt som du kan dra ner på utgifterna.

Vad innebär Care by Volvo?

Med Care by Volvo kan du alltså starta igång ett tryggt och flexibelt bilabonnemang helt anpassat efter dina önskemål och budget. Det enda som krävs är att du betalar en fast månadskostnad baserat på den bil du väljer att prenumerera på och den prenumerationstid du önskar.

I denna prenumeration ingår allt du behöver för att känna dig trygg på vägen. Utöver flexibel uppsägningstid (utan bindningstid) och en provperiod ingår tjänster som service och underhåll, garanti, reparationer, helförsäkring, däckhotell, kundservice och vägassistans.

En prenumeration som har allt

Du får alltså allt som du behöver men kan ändå slippa oväntade kostnader och extra avgifter. I och med att det ofta är dessa kostnader som gör att budgeten spräcks eller att du lägger ut lite mer pengar än tänkt kan du med hjälp av Volvos bilabonnemang spara in på utgifterna. Det utan att du behöver binda upp dig eller betala en särskilt mycket högre kostnad.

När du prenumererar på en Volvo, och alltså inte köper och äger bilen själv, behöver du inte heller oroa dig för att bilen minskar i värde så snart du kör iväg med den. Värdeminskning på bil är ofta även det något som bidrar till att kostnaden för att ha bilen blir högre än man kanske tänkt i det långa loppet.

Varför skaffa ett bilabonnemang?

Om det inte redan framkommit så finns det en hel del fördelar med att skaffa ett bilabonnemang hos Volvo. Du slipper bindnings- och uppsägningstiden och får därmed ett väldigt flexibelt avtal, samtidigt som det mesta som du kan tänkas behöva för att åka tryggt ingår. Du får även tillgång till en bra och säker bil som kan kännas som din egen.

Volvo Care är med andra ord en mycket smart tjänst som erbjuder dig att både hitta en bra lösning för dig, att spara pengar och att åka säkert. Idag finns det däremot ett flertal aktörer utöver Volvo som erbjuder denna tjänst. Att jämföra bilabonnemang kan alltså vara smart för att hitta den bästa lösningen för dig. Det kan du göra hos Bilabonnemang.nu.

Genom att jämföra bilabonnemang kan du ta del av de olika erbjudandena för att sen se över vilket av samtliga alternativ som gör dig bäst för just dina behov och önskemål. Volvo Care är en väldigt bra tjänst som kan passa de flesta. Men samtidigt finns det även ett antal andra lösningar som kan passa bättre för vissa.