16 juli, 2024
big bag, big bags från Bluepack.se

Byggsäck, storsäck eller big bag. Är det någon skillnad?

Kärt barn har många namn och vid det här fallet kan det helt enkelt förvirra när namnen på samma produkt är flera. Men är det någon skillnad mellan byggsäck, storsäck eller big bag? Svaret är helt enkelt: nej.

Men big bags kan komma i flera varianter, storlekar och former. Våra big bags vid Bluepack kan anpassas just efter dina önskemål och ditt behov. Vi har marknadens största sortiment när det gäller big bags och finns inte det du letar efter så kan vi specialanpassa säckarna efter hur du vill ha dem. Du är alltid välkommen att kontakta kundtjänst om du önskar big bags som inte finns i vårat sortiment, vi finns alltid tillgängliga för att uppfylla dina behov.

Våra big bags vid Bluepack är gjorda av polypropylene med ett UV-skydd för att kunna förvaras utomhus i exponerande solljus, men vi rekommenderar att ändå täcka över säckarna för att öka hållbarheten och livslängden på säckarna. Våra big bags är godkända enligt SWL upp till 1500kg och utformade med säkerhetsfaktor 5:1. Säckarnas material är återvinningsbar och därmed miljövänliga att använda.

Användningsområden för big bag

De big bags du kan hitta i vårt sortiment är antingen med öppen topp som passar bra som grussäck eller avfallssäck eller ventlierande säckar som fungerar bra till ved eller potatis. Vi har också säckar med fyllrör som passar bra för spannmål eller granulat. Säckarnas topp kan också varieras efter vad du vill ha. Det finns med öppen topp, två öglor, fyra öglor eller så kan den anpassas efter hur ditt hanteringssätt ser ut. Vi har big bags som är anpassade efter EU-pallar för att underlätta fraktsättet. Men vi har också säckar som är utformade efter cross-corner-modellen för att vara lätta att förflytta med hjälp av gaffeltruck.

Även botten på våra big bags kan variera utefter vad du önskar. Vi har big bags med stängd botten, öppningsbar botten eller en botten med fyra öglor. Det finns alltså alltid något efter ditt behov.

Beställ dina big bags hos oss vid Bluepack i vår enkla och överskådliga webbutik. Vi har kort behandlingstid av din order och levererar snabbt till hela Sverige. Fraktkostnaden är alltid unik efter vad du beställer, då vi anser att alla beställningar är olika i både volym, storlek och vikt och då är det helt enkelt inte rättvist gentemot våra kunder om alla ska betala samma pris.

Bluepack

Du kan lugnt och tryggt beställa hos oss på Bluepack – då vi är ledande inom högkvalitativa förpackningsemballage och arbetar ständigt med att utveckla sortimentet efter efterfrågan. Vi på Bluepack har över 60 års erfarenhet inom förpackningslösningar och det är din garanti för att du alltid ska få marknadens högsta kvalitet när du handlar hos oss. Vi arbetar också kontinuerligt för att utveckla våra lösningar så att vi kan fortsätta att erbjuda våra kunder flexibla och starka säckar.

Har du behov för hjälp av beställning eller om du vill specialanpassa dina säckar kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi är alltid tillgängliga för dig och hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar just dina behov.